BINNENKIJKEN: Arie Boomsma’s ‘tempel’ te koop voor 1.15 miljoen

Arie Boomsma
Door: Ditjes en Datjes
31-10-2019
Het huis van Arie Boomsma (45) en zijn vrouw Romy (28) staat te koop. Maar dit is niet zomaar een huis! Voorheen was dit Amsterdamse paleisje namelijk een Boeddhistische tempel die het stel helemaal heeft omgetoverd tot een kleurrijk droomhuis.

Wonen in een tempel

,,Uniek en sfeervol benedenhuis met maar liefst 4 slaapkamers, een ruime living en een aparte eetkamer. Gelegen in een voormalig boeddhistisch centrum met aan de achterzijde industriële ramen voor veel lichtinval, een schuifdak in de eetkamer en gedeeltelijk de authentieke balken in het zicht. Kortom een bijzonder verrassend huis op een heerlijke locatie in de historische binnenstad” omschrijft Funda het pareltje van Arie en Romy Boomsma.

Enorme winst

De voormalige tempel is net geen 160m2 en heeft een inrichting waar je u tegen zegt. Hier zit uiteraard wel een behoorlijk prijskaartje aan. Het koppel vraagt hier namelijk wel 1.15 miljoen euro(!) voor. Een enorme winst voor de Boomsma’s. De familie, inclusief zoontje Mozes Wolf (1) en dochtertje Bobby Jo (3), trok namelijk in 2017 in de desbetreffende tempel en kocht het voor maar liefst 885.000 euro, laat bekendeburen.nl weten.

Simpel leven

Afgelopen september stonden de tortelduifjes op de cover van Vogue Living met een interview over hun leven als gezin in de grote stad. Het stel zegt intens gelukkig te zijn in hun “pink pijpenla” maar toch willen ze verhuizen. De vrouw van Arie droomt namelijk van een boerderij. ,,Met twee paarden, kippen en een moestuin. Het is tijd voor een simpel leven” laat ze aan Vogue Living weten.
Klik hier om binnen te kijken.

 

Meer DenD