Boer Olke van Boer zoekt Vrouw Internationaal getrouwd

Door: Kees van der Made
21-01-2022

Boer Olke is met de Amerikaanse Jenny getrouwd. Hij vertelt: ,,Bij haar kan ik helemaal mezelf zijn, we hebben nooit ruzie.”

Boer Olke, die in 2016/2017 meedeed aan het programma Boer zoekt vrouw Internationaal kon zijn geluk in het programma helaas niet vinden. Ook in de tijd erna leek het voor hem moeilijk een leuke vrouw aan zich te binden, maar dat is nu tóch gelukt. Hij is getrouwd met de Amerikaanse Jenny.

Grote familie

Tegen het programma vertelde hij: ,,Ik wilde het eerst rustig aan doen, maar het klikte zo goed; ik wilde gewoon dat Jenny mijn vrouw zou worden. Ik heb haar ten huwelijk gevraagd midden in de sneeuw, tijdens een picknick op het land waar we onze eerste date hadden. Romantischer kon bijna niet. Onze bruiloft was ook heel mooi. We hebben allebei een grote familie; en er kwamen ook nog mensen van de kerk. Het was een prachtig feest in de openlucht.”

Kerk

Olke heeft zijn kersverse vrouw leren kennen in de kerk, en kende haar al langer voordat het tweetal een relatie kreeg. Hij mag echt in zijn handen knijpen met haar. Hij vertelt tegen het programma: ,,Bij haar kan ik helemaal mezelf zijn, we hebben nooit ruzie. En we kunnen fantastisch overweg met elkaars kinderen. Ze is zo’n lieve, zorgzame en begripvolle vrouw. Ik ben zo blij met haar.” Boer zoekt Vrouw zorgt voor veel geluk in het leven van de deelnemers. Eerder kreeg deelnemer Michelle ook al een kind.

Meer DenD