De 10 meest originele Halloween-outfits

Door: DitjesDatjes
30-10-2015

Dit weekend is het weer Halloween. Grote kans dat je al een outfit tot in alle puntjes voorbereid hebt. Maar wat nou als je wat inspiratie mist? Dan moet je nog een beetje opschieten ook. Gelukkig hebben wij hieronder de leukste en makkelijkste Halloween-outfits voor je op een rijtje gezet. Heb je geen feestje dit weekend? Niet getreurd: de outfits hieronder kun je ook gebruiken voor carnaval!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

 

10. Error Not Found
Voor de mensen die écht inspiratieloos zijn is dit de perfecte outfit. ‘Error not found‘ is een code die je krijgt als een website niet te vinden is. In dit geval had je dus moeite met het vinden van een goede Halloween-outfit. Hij is flauw maar kan ermee door. Pluspunt: Je hebt alleen een wit shirt en een zwarte textielstift nodig.

 

Error Not Found
Bron: funsubstance.com

9. Runaway Bride

De film Runaway Bride, die in 1999 uitkwam, is een film die je gezien moet hebben. Dat is dan ook precies de reden waarom deze outfit perfect is voor iedere vrouw met een trouwjurk in de kast. Uiteraard telt elke mooie, witte jurk. Een stel witte gympies eronder en een runaway bride is geboren.

 

Runaway Bride
Bron: www.womansday.com

8. 50 tinten grijs

De romantische boekenserie met Mr. Grey en Anastasia in de hoofdrol is wereldwijd bekend. Het is dan ook niet verrassend dat er een lollige outfit voor is bedacht. Hieronder de letterlijke 50 tinten grijs-outfit.

 

50 tinten grijs
Bron: ShirleyAnayss

7. Vleermuis

Dit is de meest simpele Halloween-outfit die er ook nog interessant uit ziet. Knip een zwarte paraplu doormidden, trek een volledig zwarte outfit aan en maak, met behulp van veiligheidsspelden, de paraplu aan je armen en taille vast. Tada: een super originele en leuke outfit.

 

Vleermuis
Bron: enviromom.com

6. Stokpoppetje.

Je hebt maar drie benodigdheden nodig voor dit stokpoppetje. Ren naar de doe het zelf-winkel en koop een wit verfpak, zwarte ducktape en een papieren bord. Plak de tape op het pak, knip een gezicht uit het bord en bind het met een elastiekje voor je gezicht. Klaar is kees!

 

Stokpoppetje
Bron: allfortheboys.com

5. Gebakken ei

Simpeler dan dit kan bijna niet. Hijs jezelf, of je kind, in een veel te grote trui en ga aan de slag met gele verf. Maak een grote gele vlek en je bent prompt omgetoverd tot een gebakken ei. Ha, daar kan niemand tegenop!

 

Gebakken ei
Bron: http-__mypoppet.com.au_makes_mp-content_uploads_2015_08_egg-costume-finished-2

4. Dominosteentjes

Ben jij van plan dit weekend met je vriendinnen op stap te gaan, dan hebben wij de perfecte groepsoutfit voor je. Zwarte kleding en witte tape zijn de enige benodigdheden om de groep om te toveren tot dominostenen. Hoe origineel is dat? De dames op de foto hieronder hebben het in ieder geval erg naar hun zin.

 

Domino steentjes
Via Buzzfeed

3. Overenthousiaste moeder

Als je een Facebook-account hebt, ben je vast bevriend met iemand die iets teveel foto’s van zijn of haar dochter/zoon plaatst. Voor deze mensen en hun geliefde kinderen hebben we het ultieme idee voor Halloween Je moet er wel wat creatiever voor zijn, maar dan heb je ook wat. Ga aan de slag met karton, zwarte en witte verf en daar is het: een iPhone met continue je kind in beeld. Iedere overenthousiaste moeder wordt hier zielsgelukkig van, niet waar?

 

Iphone baby
Flickr: Ingamun

2. Schrijfgerei

Dit is een leuke! Knutsel (of koop) een groot potlood. Trek over een wit shirt wat blauwe horizontale strepen met tien centimeter tussenruimte en één rode horizontale streep aan de linkerkant. Zo ontstaat hetzelfde beeld als in een schrift. Nu ben je een schrijfsetje, da’s nieuwe koek!

 

Schrijfgerei
Instagram: @dtmfa

1. Legoblokje

Als je zaterdagochtend je weekboodschappen doet, neem dan even een flinke kartonnen doos mee uit de supermarkt. Lijm er wat bakjes op en verf het vervolgens in een kleur naar keuze. Als dit geen leuke, grappige én makkelijke Halloween-outfit is, dan weten wij het ook niet meer.

 

Legoblokje
Bron: dreamalittlebigger.com

Tekst: Rebecca Freeling

Meer DenD