Ons droomhuis staat aan…. de Algarve, Portugal

Door: DitjesDatjes
26-09-2017

Aan de Atlantische oceaan, in de Algarve, in het zuiden van Portugal, ligt het traditionele vissersdorpje Olhão. Het authentieke oude centrum bestaat uit smalle steegjes en kronkelende straatjes met witte en pastelkleurige kubistische huisjes met Moorse invloeden. Hier staat Casa Opala van Richard en Matthias uit Amsterdam. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Het townhouse hebben wij liefdevol gerenoveerd tot uniek vakantieverblijf en is voorzien van alle gemakken en een sfeervol interieur”, vertelt Richard. ,,Stoere materialen als beton en hout en strakke lijnen zijn gecombineerd met zachte pasteltinten. De hoge plafonds met de originele oude balken zorgen voor een ruimtelijk effect. Met twee slaapkamers en twee badkamers is Casa Opala ideaal voor twee bevriende stellen of een gezin.  

Dineer ’s avonds aan de boulevard, met volop keuze aan traditionele restaurantjes. Langs de waterkant vindt u ook de markthallen; die zijn een ‘must’ vanwege de grote verscheidenheid aan verse vis en zeevruchten en een uitgebreid aanbod van lokaal geteelde groenten en fruit.

 

 

 

De markthallen zijn omgeven door terrasjes, waar u kunt genieten van het uitzicht op de boten, met op de achtergrond jazzmuziek die uit een van de plaatselijke cafeetje
klinkt.  

Tip: geniet bij zonsondergang op het dakterras van de heerlijk lokale kazen en wijnen uit de regio.” 

 

Micazu

Meer DenD