Jelka en Henry niet klaar voor volgende stap

Door: Molly Baas
09-05-2018

Jelka van Houten wilt niet samenwonen met vriend en Luizenmoeder-ster Henry van Loon, ook al is het koppel dolgelukkig met elkaar. De 39-jarige actrice ziet het gewoon niet gebeuren.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Afgelopen maart maakte Henry via Instagram bekend dat hij een relatie met haar heeft. Hiervoor was de 36-jarige acteur met zijn collega Jennifer Hoffman, die in februari 2018 uit elkaar gingen. Sinds dat Jelka met Henry van Loon is, straalt ze. ,,Het gaat hartstikke goed, ik mag niet klagen,” ,glimlacht Jelka nu.

Toch dolgelukkig

Hoewel ze dus duidelijk dolgelukkig is met haar geliefde, wilt ze toch niet samenwonen met hem. ,,Ik denk dat het voor mensen heel gezond kan zijn om een eigen plek te hebben,” vertelt Jelka aan blad Weekend. ,,Mijn tante is al jaren samen met haar man, maar die hebben nooit samengewoond en zijn dolgelukkig. Dus wie weet, is dat wel de sleutel.”

Henry heeft veel indruk gemaakt op Jelka: De actrice valt niet snel voor een man. ,,Nee, ik ben niet gauw verliefd. Ik ben natuurlijk ook heel lang met mijn ex geweest, in totaal zo’n vijftien jaar. Een man moet wel van goede huize komen.”

Meer DenD