Linda de Mol positief verrast over kijkcijfers

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Presentatrice Linda de Mol was positief verrast met de kijkcijfers voor haar programma ‘Linda’s Wintermaand’. ,,Ik dacht vanmorgen, straks zijn het er maar 300.000”, aldus de presentatrice.

Linda de Mol is bedenker en presentator van het programma Linda’s Wintermaand. Afgelopen zondag trapte het tweede seizoen van het programma af en haalde ruim 800.000 kijkers. Over die kijkcijfers is De Mol positief verrast. Dat liet ze weten aan het ANP. Het was een avond met veel grote namen op televisie, waaronder de Formule 1, Expeditie Robinson en de eerste aflevering van Maestro. Bovendien was het de verjaardag van Sinterklaas. Dat benauwde de presentatrice een beetje: ,,Ik dacht vanmorgen, straks zijn het er maar 300.000.” In haar programma had ze presentator en cabaretier André van Duin en make-upgoeroe Nikkie de jager te gast, maar dat zijn zeker niet de enige grote namen dit seizoen…

Niet zonder kritiek

Linda de Mol nodigt ook Guus Meeuwis, Jelka van Houten, Peter Pannekoek, Anita Witzier, André Rieu en Britt Dekker uit bij haar winterse chalet. Tijdens die gesprekken wil ze een ontspannen sfeer creëren en corona zoveel mogelijk links laten liggen: ,,Corona zal heus binnen de gesprekken voorbijkomen maar we zijn er ook wel een beetje klaar mee. Ik wil het juist ergens anders over hebben”, aldus Linda de Mol. Net zoals in het verleden komen er dus grote namen langs, toch ging dat in het verleden niet zonder kritiek.

Goed gesprek

Afgelopen maart was Marco Borsato bij De Mol te gast om te praten over zijn stukgelopen huwelijk. Dat gesprek kwam de presentatrice op veel kritiek te staan. Volgens kijkers had Linda de Mol niet genoeg kritische vragen gesteld, maar dat deert Linda de Mol niet: ,,Ik nodig gasten uit voor een goed gesprek en laat iemand zijn of haar verhaal doen. Je hebt geen kritische vragen nodig voor een goed gesprek.” Ze maakt naar eigen zegge geen journalistiek programma: ,,Je hebt geen kritische vragen nodig voor een goed gesprek.”

Tags

André RieuAndré van DuinAnita WitzierBritt DekkerGoed gesprekGuus MeeuwisJelka van HoutenkijkcijfersKritiekLinda de Mol

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie