Steunt prins constantijn startup zoon (16)?

prins claus casimir
Door: DitjesenDatjes
26-08-2020

De meeste tieners dragen het liefst sneakers en dan hebben ze natuurlijk een voorkeur voor een duur merk en een hip design. Graaf Claus-Casimir (16), de zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien, is daar niet anders in. Alhoewel…..hij blijkt ze zelf te verkopen!

Merken

Zijn bedrijfje, dat gevestigd zit op het adres waar hij samen met zijn ouders en zussen woont, heet Grails Plug. Op de website is te zien dat hij verschillende merken schoenen verkoopt, waaronder Nike Jordan, Nike, Louis Vuitton en Adidas. En er zijn niet alleen schoenen te koop, want ook verkoopt Claus, zoals hij door zijn familie wordt genoemd, kleding van dezelfde merken in zijn webshop.

De jonge graaf zal ongetwijfeld veel tips en adviezen hebben gekregen van zijn vader prins Constantijn. De jongste zoon van prinses Beatrix steunt namelijk vaak startups en is zelfs ambassadeurs van startende en snelgroeiende bedrijven.

Lees ook:
Gravin Eloise onthult: ‘Dit is mijn type man’

Ondernemers

Dat ook een ander kind van Constantijn een ondernemertje in de dop is, bewijst de 18-jarige Eloise. Zij heeft duizenden volgers erbij gekregen in een korte tijd op Instagram en verkoopt gebruikte kleding via United Wardrobe.

Meer DenD