Volkszanger Wesly Bronkhorst liegt alles bij elkaar

Wesley Bronkhorst
Door: Charlotte Wijnen
12-05-2021

Onlangs vertelde Wesly Bronkhorst dat de relatiebreuk met Claudia de Jong harmonieus verliep. Maar zijn ex vertelt nu zelf een héél ander verhaal…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Hun zoontje was nog maar enkele maanden oud toen de relatie stuk liep. Wesly vertelde dat ondanks de breuk, de twee het nog goed met elkaar kunnen vinden. Maar volgens Claudia is hier helemaal niets van waar.

Niet waar

Zo heeft Wesly tegen weekblad Story gezegd dat ze nog vrienden met elkaar zijn. ,,Wesly en ik zijn op dit moment geen vrienden. Zeker niet”, reageert Claudia. ,,Ik heb het verhaal waarin hij dit vertelde gelezen. Daarin zegt hij ook dat onze zoon overdag bij hem is als ik aan het werk ben. Dat is niet waar”, vertelt ze in Story. Wanneer Claudia voor de klas staat, is hun zoontje gewoon bij haar moeder.

De volkszanger mocht zijn zoontje een tijd lang alleen zien onder begeleiding. Dat komt door een incident eerder dit jaar waarbij de politie moest ingrijpen. Wesly moest zijn huis verlaten. ,,Dat is inderdaad gebeurd, en dat was een hele nare situatie”, biecht Claudia op. Maar Wesly ontkent dit: ,,Ik ben nooit door een instantie uit mijn huis gezet.”

Mooi weer spelen

Claudia kan wel bedenken waarom Wesly zoveel liegt. Volgens haar heeft nog nooit een andere vrouw hem verlaten, en was zij de eerste die dat wél deed. ,,Hij speelt een beetje mooi weer. Ik ben degene die is weggegaan en dat was tegen zijn zin in”, klaagt Claudia in Story. Zo zegt ze ook gelezen te hebben dat hij openstaat voor een nieuwe relatie, maar ook dát is volgens Claudia niet waar: ,,Tegen mij zegt hij dat hij met mij verder wil.”

Meer DenD