‘Waylon weer naar Songfestival’

Door: Molly Baas
14-05-2018

Waylon wil het liefst elk jaar meedoen aan het Eurovisie Songfestival en dat kan hem nog gaan lukken ook. Hij gaat voortaan elke vier jaar namens Nederland naar het Eurovisie Songfestival. Dat heeft hij afgesproken met AVROTROS, vertelde hij zondag bij terugkomst in Nederland voor de camera van RTL Boulevard. Hoewel Waylon zaterdag bepaald niet succesvol was op het liedjesfestijn, dringt hij zichzelf behoorlijk op aan het land. Hij wil namelijk wéér gaan. ,,We hebben zelfs afgesproken met de AVROTROS dat we er een traditie van gaan maken dat ik om de vier jaar ga.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De zanger is gek op het liedjesfestijn. ,,Mijn liefde voor het Songfestival is er nog steeds. Ik heb gisteren nog tegen Emily van de AVROTROS gezegd: ‘Je hebt aan mij een ambassadeur voor het Songfestival voor altijd, omdat ik blijf geloven in het podium.”

Rapper Boef

Maar de zanger heeft misschien wel concurrentie; Rapper Boef ziet het wel zitten om Waylon op te volgen als Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival. De 25-jarige artiest denkt dat hij Nederland eindelijk weer eens de winst kan bezorgen bij het liedjesfestijn.

,,Waarom nodigen ze mij niet uit?”, vraagt Boef zich hardop af tegenover Telegraaf TV. “Ze winnen nooit, als ze mij nou een keer uitnodigen, dan kunnen we daar verandering in brengen”, knipoogt de rapper.

 

Meer DenD