Dit vonden jullie de hoogtepunten van 2017….

1428
Jaaroverzicht 2017

Wat was 2017 roerig… Als lezer genoot u afgelopen jaar vooral van liefdesgeluk, gossip en high society-news. Er waren duidelijk een paar thema’s met flinke uitschieters. Lees mee!

Het turbulente jaar van Humberto en Dionne

Dionne Stax scoorde heel goed, het was natuurlijk het jaar van de zogeheten affaire met Humberto Tan. De nieuwslezeres hield haar mond echter stijf dicht. Maar de interesse bij het publiek bleef, zeker na dit beroemde billenfilmpje.

Humberto lag sowieso het hele jaar al onder vuur. Toen hij eindelijk afgelopen zomer over zijn privé-leven sprak, kwamen we veel meer te weten over zijn achtergrond maar niet over de vermeende relatie met Dionne.

Beau van Erven Dorens

Wat dacht je van de RTL-ellende van Late Night? Jullie waren niet onder de indruk van Humberto Tan en staken niet onder stoelen of banken dat zijn zomervervanger Beau van Erven Dorens veel beter in de smaak viel.


De familievete van Hazes

Monique Hazes.

Of het nu ging om de vriendin van André Hazes, Monique Westenberg, gaat die een boekje open doet over haar vete met schoonmoeder Rachel…

of Roxeanne Hazes die de vuile was buitenhangt: jullie kregen geen genoeg van alles wat we prijsgaven over de familievete van de Hazes-jes.


Niet alles is leuk…

Het afgelopen jaar is niet alleen maar feest geweest. Naast ongelukken en ander ongemak moesten we helaas ook afscheid nemen van iconen zoals de geliefde burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan.

Anita Meyer

Zangeres Anita Meyer had ook een groot verlies te verwerken toen haar ex-man Ton, met wie zij veel contact had en nog veel samenwerkte, afgelopen zomer na een ziektebed overleed.

Bob, De zoon van Ron Brandsteder kwam afgelopen september wel heel erg ongelukkig ten val. De 31 jarige viel van de trap en hield er een verlamde arm aan over. 

Alexia

Prinses Alexia heeft het op haar eerste middelbare schoolfeest allesbehalve leuk gehad, blijkt uit het feit dat er een paar jongens de avond in het ziekenhuis moesten afsluiten. Het liep volledig uit de hand.

Franc Weerwind

Ook de burgemeester van Almere verdient dit jaar niet de schoonheidsprijs: hij maakte zijn minnares zwanger en liet haar vervolgens in de steek. Uiteindelijk bleef er van zijn privéleven een grote puinhoop over.


 

De liefde overwint

Nederlands bekendste playboy van middelbare leeftijd, Jeroen Pauw, heeft na jarenlang een beetje rondzwerven in 2017 eindelijk een nieuwe liefde gevonden.

Ook Jos Verstappen, de vader van Max, is verliefd. Hij liet zijn oog vallen op de bevallige Braziliaanse schoonheid Amanda Sodré. Zij is model en heeft een contract bij Ford Models en Allure.

Sylvie Meis heeft ook het nodige meegemaakt de afgelopen tijd. Haar Duitse RTL-contract werd niet verlengd en verloofde Charbel Aouad schoof dan wel een peperdure ring om haar vinger, hij bleek niet de steenrijke miljonair in vastgoed maar verkoper van exclusieve toiletpotten.